KURSUS

Certificering DK

I Danmark tilbydes certificering af Breinholm Gruppen i Brylle på Fyn 2-3 gange pr. år. For mere information og dato for afholdelse af næste kursus ring 44 224 224 eller skriv på mail@isoleringdanmark.dk.

Kurset i Danmark er tilretttelagt med fokus på de konstruktioner, der typisk findes i danske bygninger og dansk byggeri og informerer om de regler og øvrige forhold, der er gældende i Danmark. Kurset afholdes over to dage. Dag 1 er overvejende teoretisk, her sættes kursisterne grundigt ind i de byggetekniske og øvrige teoretiske forhold, som er vigtige når der isoleres. På dag 2 afprøves den teoretiske viden i praksis og her formidles kendskab til de praktiske forhold, der ofte gør sig gældende ved isoleringsprojekter.

Certificeringskurser for isolatører

afholdes med jævne mellemrum i vores certificeringslokaler i Angelbachtal.

Certificeringkursus ”Indblæsning med Climacell”

Kursus og workshop ”Climacell Wet-Spray”

På certificeringskurset formidles den praktiske og den tekniske kompetence til at anvende papirisolering, og der udstedes bevis derpå. På de to dage bliver isolatører sat indgående ind i anvendelsen af Climacells produkter og lærer overordnet om isoleringsteknik. Er du interesseret, så send tilmeldingsformularen til info@climacell.de eller via fax til +49 7265-913121 Ved spørgsmål står vi ligeledes til rådighed, ring +49 7265 9131 0.